21.09.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Българските властиотказаха да разследват задълбочено и за опитите разследването да бъде отклонено по несъществуващи, или открито неверни следи.

  • Ключови въпроси все още остават без отговор и по тях умишлено не се работи, заявяват от Емко.

  • Това е ключов въпрос, по който българските власти правят всичко възможно да прикриват, или замитат сходствата със случая Скрипал, а сега и случая Навални.

  • Прокуратурата, която доскоро официално тръбеше, че 3-мата са отровени с пестициди и със салата от рукола открито заблуждава, че резултатите от анализите на родното МВР били потвърдени от финландската лаборатория Верифин.

16/09/20 15:28

"Емко": Продължава да се пречи на разследването за новичока у нас

За пореден път българските власти, в т.ч. прокуратурата отказаха да проведат задълбочено разследване срещу опита за убийство на трима български граждани, т. нар. " българския Новичок". Това се казва в изявление на "Емко", цитирано от БГНЕС, в което според тях, са отбелязани...

News BG ·

„Емко”: Прокуратурата спря разследването на опита за убийство "Новичок" на трима българи

За пореден път българските власти, в т.ч. прокуратурата отказаха да проведат задълбочено разследване срещу опита за убийство на трима български граждани, т. нар. " българския Новичок". Това се казва в изявление на „Емко”, изпратено до медиите, в което според тях, са отбелязани...

Faktor ·

„Емко”: Прокуратурата спря разследването на опита за убийство "Новичок" на трима българи

Faktor

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook