13.12.2019

  • Точно навреме за Коледа тази година Sony възнамерява да зарадва мъжката си аудитория, а защо не и дамската, с нов продукт, който може да вдъхне доста свежест дори в най-старите автомобили.

  • Наскоро Sony представи екрана XAV-AX8000, който внася CarPlay, Android Auto, гласови команди и какво ли още не в купето на коли, произведени, когато единствената авто-мултимедия бяха касетките с лента.

  • Екранът на Sony се прикачва лесно и бързо към таблото и изглежда сякаш левитира, заради удобния си и тристранно подвижен телескопичен модул.

  • Конкурентни продукти от Alpine или Pioneer се продават за около 1000 долара, което означава, че XAV-AX8000 действително ще е доста атрактивен вариант за подарък, когато се появи на пазара преди Коледа.

14/08/19 10:30

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Екранът на Sony, който вкарва CarPlay и Android Auto във всяка стара бричка

Точно навреме за Коледа тази година Sony възнамерява да зарадва мъжката си аудитория, а защо не и дамската, с нов продукт, който може да вдъхне доста свежест дори в най-старите автомобили. Наскоро Sony представи екрана XAV-AX8000, който внася CarPlay, Android Auto, гласови...

News BG ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook