01.10.2020

  • Над четвърт (27%) от служителите в САЩ са имали връзка с колега, спореo нов доклад на Society for Human Resource Management (SHRM).

  • За изготвянето на доклада, в сътрудничество с Чикагския университет, е проведено допитване сред 696 служители в САЩ относно връзките им с колеги и отношенията като цяло на работното място.

  • Резултатите от проучването подчертават продължаващата повсеместност на романсите на работното място, въпреки засиления публичен натиск след поредицата от съдебни дела за сексуален тормоз, казва Джони Тейлър, президент и главен изпълнителен директор на SHRM.

  • Флиртуването с колегите е полезноУчените смятат, че когато то е двустранно, води до... Според него обаче работодателите трябва да имат конкретна политика, която подкрепя служителите.

14/02/20 12:26

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Една четвърт от американците са имали любовна афера в офиса

Любовта в офиса далeч не е умряла, въпреки че връзките на работното място биват подлагани на все по-голям натиск в ерата на #MeToo. Над четвърт (27%) от служителите в САЩ са имали връзка с колега, спореo нов доклад на Society for Human Resource Management (SHRM). За...

Profit ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook