02.12.2020

  • Три от големите им имоти в Пловдив се продават от частен съдебен изпълнител, след като хотелът им Беркут веднъж вече беше заложник в игри за много пари.

  • От години баща и син - Младен и и Иван Маринови са изправени пред тежка битка с огромните финансови задължения, които конгломерата им от компании е генерирал в различни икономически нива, припомня Treafficnews.

  • Става дума за заведения в три ключови точки на града, които те отдавна не управляват, а отдават под наем, но обектите са останали в актива на дружеството им Бомако ЕООД.

  • Заложени са Спорттур, Кавен - Ирадис, Бизнес Хотел Беркут, К-И Пропърти, Си Имоти Бг, Верди Логистикс, Бибъл Комерс /която е в ликвидация/, а длъжник е и Иван Маринов в качеството му на физическо лице.

21/11/20 23:40

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Дългове са причина за разпродажбата на недвижимостите

Дългове повличат разрушително бизнес империята на известната фамилия Маринови. Три от големите им имоти в Пловдив се продават от частен съдебен изпълнител, след като хотелът им "Беркут" веднъж вече беше заложник в игри за много пари. Става дума за заведения в три ключови...

Fakti ·

Дългове са причина за разпродажбата на недвижимостите

Fakti

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook