12.12.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Дали са красиви или не, въпросът е да са ефективни…“, посочи Димитър Гърдев, регионален представител на Европейската асоциация за международни отношения и бивш дипломат.

  • „По-важното събитие настъпи, когато Бойко Борисов, предводителят на българското дворянство, проведе наситен и вдъхновяващ разговор с руския премиер Дмитрий Медведев в столицата на Туркменистан, където се е провел икономическият форум.

  • „Борисов е искрен, когато говори за плодотворни отношения с Русия, той не е русофоб, на него му е приятно, че там нещо може да стане.

  • Той обаче изтъкна, че е важна срещата на Борисов с Медведев, защото основно от нея можем да получим сериозна сделка и пробив във връзка с АЕЦ „Белене“.

13/08/19 22:51

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Доц. Валентин Вацев: Какво сме произвели за 28 милиарда, че да го изнесем!?

Вацев коментира по БНР дали имаме скрити козове в битката за Фолксваген с Турция: Турция е безкрайно по-благоприятна зона за инвестиране от България – заради политическия климат, инвестиционния климат, културен климат, липса на европейски ограничители и регулатори. България...

FrogNews BG ·

Доц. Валентин Вацев: Какво сме произвели за 28 милиарда, че да го изнесем!?

FrogNews BG

Успехите във външната ни политика – красиво говорене или реалност

На този етап виждаме само красиво говорене за успехи във външната ни политика и ние сме свикнали на това. Това заяви по БНР доц. Валентин Вацев, преподавател по геополитика в Европейския колеж в Пловдив. Той коментира разговора на Бойко Борисов с руския премиер Дмитрий Медведев...

Investor ·

Успехите във външната ни политика – красиво говорене или реалност

Investor

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook