15.11.2019

  • В Отделението по образна диагностика на МБАЛ Д-р Димитър Павлович““ в Свищов бе доставен, инсталиран и въведен в употреба едноглав инжектор SALIENT SH с дистанционен монитор за управление, производство на Bayer Medical Care.

  • Средствата за закупуване на инжектора са осигурени, както следва: 8 761,90 лв.под формата на дарение от Ротари клуб Свищов и 16 438,10 лв.от собствени средства на лечебното заведение.

  • Възможностите, които новият томограф предоставя /след сключен договор с НЗОК и за извънболнична диагностика/, осигуряват допълнителни приходи, които допринасят за стабилизиране финансовото състояние на лечебното заведение.

  • Съгласно предварителен финансов отчет към 30.06.2019 г. лечебното заведение е на печалба от 40 хил.лева, спрямо 233 хил.лева загуба за същия период на 2018 г.

12/07/19 01:19

Доставиха нов модерна апаратура в болницата в Свищов

В Отделението по образна диагностика на МБАЛ Д-р Димитър Павлович““ в Свищов бе доставен, инсталиран и въведен в употреба едноглав инжектор SALIENT SH с дистанционен монитор за управление, производство на Bayer Medical Care. Придобиването на инжектора цели да повиши диагностичните...

PIK Bg ·

Доставиха нов модерна апаратура в болницата в Свищов

PIK Bg

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook