10.12.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Това каза ръководителят на Специализираната прокуратура Димитър Петров на брифинг във връзка разпоредената от главния прокурор Сотир Цацаров проверка на БАБХ, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

  • Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция Фокус!

  • „Изискани са документи, възложено е да се направи проверка на посочените договори от главния прокурор“, добави още той.

12/08/19 14:50

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Димитър Петров: Работи се активно по разпоредената от главния прокурор проверка на БАБХ

Работи се активно по разпоредената от главния прокурор проверка на БАБХ. Това каза ръководителят на Специализираната прокуратура Димитър Петров на брифинг във връзка с разпоредената от главния прокурор Сотир Цацаров проверка на агенцията. „Изискани са документи, възложено...

Trud ·

Димитър Петров, Специализирана прокуратура: Работи се активно по разпоредената от главния прокурор проверка на БАБХ

София. Работи се активно по разпоредената от главния прокурор проверка на БАБХ. Това каза ръководителят на Специализираната прокуратура Димитър Петров на брифинг във връзка разпоредената от главния прокурор Сотир Цацаров проверка на БАБХ, предаде репортер на Агенция „Фокус“....

Focus News BG ·

Димитър Петров, Специализирана прокуратура: Работи се активно по разпоредената от главния прокурор проверка на БАБХ

Focus News BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook