18.10.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Демократична България внесе жалба в Централната избирателна комисия (ЦИК) срещу отказа на РИК в Стара Загора да регистрира листата й за парламентарните избори на 14 ноември.

  • ДБ заявяват, че в жалбата им са посочени редицаневерни твърдения в акта на Районната избирателна комисия, както и незаконни действия.

  • Денев е направил коментар, че електронният подпис на Атанас Атанасов е издаден в качеството му на председател на ДСБ, а електронният подпис на Христо Иванов като физическо лице.

  • В жалбата се уточнява, че това се е случило в присъствието на друг член на РИК - Елица Сярова.

13/10/21 18:09

КЛЮЧОВИ ДУМИ

„Демократична България“ обжалва отказа за регистрация на листата в Стара Загора

От коалицията и РИК спорят за часа, в който са представени документите „Демократична България“ внесе жалба в Централната избирателна комисия срещу отказа на РИК в Стара Загора да регистрира листата й за парламентарните избори на 14 ноември, съобщават от коалицията.От ДБ...

infomreja ·

„Демократична България“ обжалва отказа за регистрация на листата в Стара Загора

infomreja

„Демократична България“ внесоха жалба в ЦИК срещу отказа на РИК в Стара Загора

"Демократична България" внесе жалба в Централната избирателна комисия (ЦИК) срещу отказа на РИК в Стара Загора да регистрира листата й за парламентарните избори на 14 ноември. В решението на РИК се твърди, че флаш паметта не е предоставена и е била донесена едва в 18.02...

News BG ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook