19.10.2021

  • МВР потвърди публикацията на ПИК, че се извършва полицейски терор над протестиращите срещу Румен Радев и кабинета му и се викат на разпити пътни строители, които демонстрираха, защото са оставени месеци след заплати.

  • За целта са ангажирани всички Районни управления на СДВР и част от Районните управления на София област, в това число РУ Костинброд, РУ Годеч и РУ Сливница.

  • Припомняме, че в понеделник и вторник хиляди работници и тежка техника блокираха триъгълника на властта в центъра на София с настояване да им бъдат изплатени заплатите.

  • Пътните строители разполагаха с разрешение за протест, но заради навлизането на тежкотоварни автомобили в идеалния център на столицата, се очакваше всички те да получат актове от по 30 лева, съгласно закона.

13/10/21 17:17

КЛЮЧОВИ ДУМИ

ГОРЕЩА ТЕМА: МВР потвърди разкритието на ПИК за полицейски терор над протестиращите срещу Радев и кабинета му

МВР потвърди публикацията на ПИК, че се извършва полицейски терор над протестиращите срещу Румен Радев и кабинета му и се викат на разпити пътни строители, които демонстрираха, защото са оставени месеци след заплати. Както медията ни съобщи по-рано днес, по разпореждане...

PIK Bg ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook