06.04.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Щабът към Прокуратурата за надзор на мерките срещу разпространението на коронавирус е изискал днес писмена информация от министрите на вътрешните работи и на здравеопазването, както и от ген.

  • Венцислав Мутафчийски какви мерки се взимат във връзка с данните, че големи групи български граждани завърнали се от “рискови държави” не спазват задължителната карантина.

  • От прокуратурата са поискали и информация какви допълнителни противоепидемиологични мерки се взимат за овладяване на потенциалните проблеми на различни места в страната.

  • От държавното обвинение отказаха коментар пред БГНЕС по повод поисканата от тях информация от държавните институции.

19/03/20 14:19

Гешев пита правителството какво прави в ромските махали 0

Щабът към Прокуратурата за надзор на мерките срещу разпространението на коронавирус е изискал днес писмена информация от министрите на вътрешните работи и на здравеопазването, както и от ген. Венцислав Мутафчийски какви мерки се взимат във връзка с данните, че големи групи...

Econ ·

Гешев пита щаба и правителството какво правят в ромските махали

Щабът към прокуратурата за надзор на мерките срещу разпространението на коронавирус е изискал днес писмена информация от министрите на вътрешните работи и на здравеопазването, както и от ген. Венцислав Мутафчийски какви мерки се взимат във връзка с данните, че големи групи...

PIK Bg ·

Гешев пита щаба и правителството какво правят в ромските махали

PIK Bg

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook