18.10.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Евродепутатът Ангел Джамбазки сезира ЕК и Урсула фон дер Лайен за поредна гавра с българската история в Северна Македония, съобщиха от ВМРО.

  • Костите на близо 400 български войници, загинали в Първата световна война, са изринати от две масови погребения заради строителството на магистрала близо до град Кавадарци в Северна Македония.

  • Заместник-председателят на ВМРО настоява за спешни действия и своевременна реакция от страна на Европейската комисия, които да гарантират, че подобни грозни провокации в Северна Македония ще спрат.

  • Според Джамбазки подобна гавра с паметта на войниците е продължение на мракобесната политика на югославските комунисти по разрушаване и унищожаване на всичко българско - от езика, до храмовете и паметниците.

13/10/21 19:40

КЛЮЧОВИ ДУМИ

В Северна Македония изринаха костите на 400 български войници край село Дреново

Евродепутатът Ангел Джамбазки сезира ЕК и Урсула фон дер Лайен за поредна гавра с българската история в Северна Македония, съобщиха от ВМРО. Причината е - поредната гавра от съвместната ни история. Костите на близо 400 български войници, загинали в Първата световна война,...

News BG ·

Джамбазки сезира ЕК и Урсула фон дер Лайен за поредна гавра с българската история

Заместник-председателят на ВМРО настоява за спешни действия и своевременна реакция от страна на Европейската комисия Костите на близо 400 български войници, загинали в Първата световна война, са изринати от две масови погребения заради строителството на магистрала близо...

infomreja ·

Джамбазки сезира ЕК и Урсула фон дер Лайен за поредна гавра с българската история

infomreja

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook