05.06.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Задържаният под стража кмет на Несебър Николай Димитров ще бъде конвоиран от ареста в София до общината в града в понеделник, съобщава БТВ.

  • Идентична ще бъде ситуацията и с Петър Хрусафов и Георги Георгиев от БСП, които бяха избрани за общински съветници, но в момента също са с мярка за неотклонение „задържане под стража“, предаде Дарик Нюз.

  • Под конвой Николай Димитров, преизбран за четвърти мандат още на първия тур, ще положи клетва на първото заседание на общинския съвет.

  • Той е обвинен за ръководител на организирана престъпна група за купуване на гласове.

08/11/19 22:55

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Кметът на Несебър полага клетва под конвой

Кметът на Несебър Николай Димитров, който бе преизбран от раз за четвърти мандат на изборите на 27 октомври, но дни по-рано бе задържан под стража и обвинен от специализираната прокуратура за участие в организирана престъпна група, ще бъде доведен под конвой от ареста в...

24 chasa Bg ·

Кметът на Несебър полага клетва под конвой

24 chasa Bg

В понеделник: Кметът на Несебър полага клетва под конвой

Задържаният под стража кмет на Несебър Николай Димитров ще бъде конвоиран от ареста в София до общината в града в понеделник, съобщава БТВ. Той е обвинен за ръководител на организирана престъпна група за купуване на гласове. Под конвой Николай Димитров, преизбран за четвърти...

DarikNews Bg ·

В понеделник: Кметът на Несебър полага клетва под конвой

DarikNews Bg

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook