14.07.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Властите на китайската столица ще дадат на местните жители ваучери на обща сума от 12,2 милиарда юана (около 1,71 милиарда долара), за да стимулират потреблението.

  • Мерките са част от т.нар.сезон на потреблението, който започна днес в Пекин с цел да се увеличат потребителските разходи, спаднали по време на епидемията от коронавируса, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

  • Раздаването на ваучери започна днес чрез китайската търговска платформа JD.com (Цзидун).

  • Купоните може да се използват както в традиционните магазини, така и в интернет за покупки в сферата на туризма, образованието, културата, спорта, общественото хранене и др.

06/06/20 13:34

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Пекин раздава ваучери на жителите си, за да стимулира потреблението

Властите на китайската столица ще дадат на местните жители ваучери на обща сума от 12.2 млрд. юана (около 1.71 млрд. долара), за да стимулират потреблението. Мерките са част от т.нар. сезон на потреблението, който започна днес в Пекин с цел да се увеличат потребителските...

Dnevnik BG ·

В Пекин ще раздават ваучери, за да стимулират потреблението

Властите на китайската столица ще дадат на местните жители ваучери на обща сума от 12,2 милиарда юана (около 1,71 милиарда долара), за да стимулират потреблението. Мерките са част от т.нар. сезон на потреблението, който започна днес в Пекин с цел да се увеличат потребителските...

24 chasa Bg ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook