22.07.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Председателят на тайванския поддоставчик на iPhone – Foxconn, обяви пред Ройтерс днес, че планира да се оттегли от поста си през следващите месеци.

  • Гоу, чиято компания планира разширяване на дейността си в страната, заяви, че премиерът Нарендра Моди го е поканил в Индия.

  • Тери Гоу разкри, че иска да проправи път за по-младите таланти, които да заемат по-високи постове в компанията.

  • “За Foxconn китайският пазар на iPhone е пренаситен, а разходите за труд в страната са три пъти по-високи, в сравнение с Индия,” казва Карн Чаухан, анализатор в Counterpoint Research.

15/04/19 13:55

КЛЮЧОВИ ДУМИ

В Индия започва масово производство на iPhone

Председателят на Foxconn Technology Group Тери Гоу обяви, че през тази година в Индия ще започне масово производство на iPhone - промяна за най-големия доставчик на устройствата на Apple Inc., който дълго време концентрираше производството си в Китай. Гоу, чиято компания...

Profit ·

В Индия започва масово производство на iPhone

Φωτογραφία αρχείου

Председателят на Foxconn Тери Гоу планира да се оттегли

Председателят на тайванския поддоставчик на iPhone – Foxconn, обяви пред Ройтерс днес, че планира да се оттегли от поста си през следващите месеци. Тери Гоу разкри, че иска да проправи път за по-младите таланти, които да заемат по-високи постове в компанията. "Вече съм...

Investor ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook