25.01.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Интересна тенденция е, че най-търсеният смартфон през първото полугодие на този година е на същата средна цена като победителя година по-рано, докато телевизорът е с 30% по-евтин от миналата година.

  • През първото полугодие на тази година хората са дали 26% повече за хладилници, перални и готварски печки и 20% повече за диван и обзавеждане за спалня.

  • Новото издание е базирано на стоките, за които клиентите кандидатстват за покупка на изплащане през първата половина на 2019 г. Около 60% от тях са за 10-те най-търсени стоки.

  • Хората могат да комуникират с глас и видео чрез приложения като Viber, да слушат музика, да пазаруват, да гледат видеоклипове в YouTube и дори телевизионни програми, филми и сериали.

13/08/19 17:41

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Всяка десета сделка за стока на изплащане - онлайн 0

Най-важните устройства за българите са смартфонът и телевизорът. През първите 6 месеца на 2019 г. 56% от заявленията за финансиране на покупка на стоки на изплащане, подадени към БНП Париба Лични Финанси, са били за модерни смарт устройства за комуникация и забавление. Интересна...

Econ ·

56% от покупките на изплащане на българите са смартфон и телевизор

Най-важните устройства за българите са смартфонът и телевизорът. През първите шест месеца на тази година 56% от заявленията за финансиране на покупка на стоки на изплащане, подадени към БНП Париба Лични Финанси, са били за модерни смарт устройства за комуникация и забавление....

Investor ·

56% от покупките на изплащане на българите са смартфон и телевизор

Investor

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook