20.03.2023

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • кадър: БНТ Meta ще върне достъпа до профилите в своите платформи на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп.

  • Това ще се случи през следващите седмици, според публикация в блог на компанията отНик Клег, президент по глобалните въпроси в Meta.

  • Профилът бе спрян за 2 години.Забраната беше въведена в началото на 2021 година след инцидента в Капитолия, когато привърженици на Тръмп нахлуха в Конгреса и се сгина до загинали и ранени.

  • В случай, че Тръмп публикува съдържание, нарушаващо правилата, то ще бъде премахнато, а профилът ще бъде спрян за между един месец и две години, в зависимост от тежестта на нарушението, уточни Клег.

26/01/23 02:03

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Връщат профила на Тръмп във фейсбук

кадър: БНТ Meta ще върне достъпа до профилите в своите платформи на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп. Става въпрос за блокираните профили в Facebook и Instagram. Това ще се случи през следващите седмици, според публикация в блог на компанията от Ник Клег, президент...

Petel ·

Facebook и Instagram връщат профилите на Тръмп

Meta ще върне достъпа до профилите в своите платформи на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп. Става въпрос за блокираните профили в Facebook и Instagram. Това ще се случи през следващите седмици, според публикация в блог на компанията от Ник Клег, президент по глобалните...

News BG ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook