26.02.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Британският премиер Борис Джонсън обяви в Камарата на общините обещаната от него “пътна карта” за излизане от втория тежък локдаун, наложен в началото на декември заради COVID-19.

  • Отговаряйки на въпроси на специална пресконференция, Джонсън обаче не можа да изключи напълно вероятността от трети локдаун и вероятността за издаване на имунизационни паспорти.

  • Доказателства, че ваксините значително намаляват броя на починалите с COVID-19 или нуждаещите се от лечение в болница.

  • Изключително важно е тази пътна карта да бъде предпазлива, но необратима.

23/02/21 12:42

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Великобритания ще излезе напълно от локдауна до края на юни 0

Британският премиер Борис Джонсън очерта „пътна карта“ за излизане от втория тежък локдаун, наложен в началото на декември заради COVID-19. Въпреки масовата ваксинация във Великобритания облекчаването на ограниченията ще е предпазливо и постепенно и ще става на четири фази...

Econ ·

Великобритания се връща към нормалния живот от 21 юни

Британският премиер Борис Джонсън обяви в Камарата на общините обещаната от него “пътна карта” за излизане от втория тежък локдаун, наложен в началото на декември заради COVID-19. Въпреки масовата имунизация във Великобритания облекчаването на ограниченията ще е предпазливо...

pirinsko ·

Великобритания се връща към нормалния живот от 21 юни

pirinsko

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook