12.12.2019

  • На консултациите в зала „Варна“ на Общината са поканени представители на партия ГЕРБ, коалиция „БСП За България“, коалиция „Обединени Патриоти “, ДПС, „Воля“ и коалиция „Демократична България – Обединение“.

  • Среща за сформиране на състава на Общинската избирателна комисия за произвеждането на избори за общински съветници и кметове на 27 октомври ще се проведе във Варна на 19 август от 14.00 часа.

  • Сред тях е писмено предложение за състав на Общинската избирателна комисия, което съдържа имената на предложените лица, ЕГН, длъжност в комисията, образование, специалност и партията или коалицията, която ги предлага.

  • Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция Фокус!

14/08/19 13:39

Варна: Общината насрочи консултации за сформиране на Общинската избирателна комисия

Варна. Среща за сформиране на състава на Общинската избирателна комисия за произвеждането на избори за общински съветници и кметове на 27 октомври ще се проведе във Варна на 19 август от 14.00 часа. Това съобщават от Общината. На консултациите в зала „Варна“ на Общината...

Focus News BG ·

Варна: Общината насрочи консултации за сформиране на Общинската избирателна комисия

Focus News BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook