24.04.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Тийн идолът се опитва да избере специалност в университета В новия епизод на тийн сериала Унилайф Мишо ще опита да вземе важно решение за бъдещето си, но ще се окаже неподготвен за последствията.

  • Конкуренцията между Мишо и Станислав се задълбочава, а любимият уеб персонаж е поставен в ситуацията на третото колело в отношенията си с Лора.

  • Новият съквартирант на Мишо в общежитието на университета е странният македонец Александър, когото всички наричат Македонски.

  • В непринуден разговор с новите му приятели, Мишо осъзнава, че все още не е избрал каква да бъде специалността му.

08/11/18 17:19

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Важни въпроси за бъдещето вълнуват Мишо в новия епизод на „Унилайф“ (ВИДЕО)

В новия епизод на тийн сериала „Унилайф“ Мишо ще опита да вземе важно решение за бъдещето си, но ще се окаже неподготвен за последствията. Ще избере ли специалност в университета и защо прави опит да целуне мечтаното момиче, гледайте във Vbox7.com. Конкуренцията междуМишо...

DarikNews Bg ·

Важни въпроси за бъдещето вълнуват Мишо в новия епизод на „Унилайф“ (ВИДЕО)

DarikNews Bg

Важни въпроси за бъдещето вълнуват Мишо в новия епизод на "Унилайф"

Тийн идолът се опитва да избере специалност в университета В новия епизод на тийн сериала "Унилайф" Мишо ще опита да вземе важно решение за бъдещето си, но ще се окаже неподготвен за последствията. Ще избере ли специалност в университета и защо прави опит да целуне мечтаното...

Nova BG ·

Важни въпроси за бъдещето вълнуват Мишо в новия епизод на "Унилайф"

Nova BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook