31.03.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Българката Офелия Русева, която почина на 19 март в САЩ от усложнения, свързани с коронавируса COVID-19, е отказала да отиде в болница, разкри синът й, който се лекува в момента в болница в Питсбърг.

  • А и понеже е чужденка, се притесняваше още повече“, казва 43-годишният мъж пред местното издание Pittsburgh Post-Gazette от болничното легло.

  • Велев е в UPMC Presbyterian, където от понеделник се опитват да предотвратят усложнения от COVID-19, предаде bg-voice.

  • И тя, и синът й, който е музикант, но работи и като шофьор за Lyft и Uber, се почувствали зле около 12 март, когато той спрял да излиза на работа.

26/03/20 17:25

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Синът на починалата българка от COVID-19 в САЩ с разтърсващи подробности

Българката Офелия Русева, която почина на 19 март в САЩ от усложнения, свързани с коронавируса COVID-19, е отказала да отиде в болница, разкри синът й, който се лекува в момента в болница в Питсбърг.  Людмил Велев описва как тя мислела, че има просто грип и макар да е на...

Faktor ·

Синът на починалата българка от COVID-19 в САЩ с разтърсващи подробности

Faktor

Българката, починала в САЩ, е отказала да отиде в болница

Българката Офелия Русева, която почина на 19 март в САЩ от усложнения, свързани с коронавируса COVID-19, е отказала да отиде в болница, разкри синът ѝ, който се лекува в момента в болница в Питсбърг. Людмил Велев описва как тя мислела, че има просто грип и макар да е на...

Dnevnik BG ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook