04.03.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Сред партньорите на Panthera Solutions са London Stock Exchange Group, Deutsche Börse Group, Bolsa de Madrid, Monaco Economic Board, Budapest Institute of Banking, CFA асоциациите на Великобритания и Испания и др.

  • „Считаме, че българските финансови и инвестиционни специалисти заслужават най-доброто, което европейската практика предлага.

  • Първият курс ще бъде на 7 април 2021 г. и е на тема: “Improve your investment hypothesis in storytelling” в областта на приложната етика.

  • Обученията са с продължителност три часа, ще се провеждат онлайн и всяко от тях носи 3 кредита за CPD акредитацията.

23/02/21 12:07

КЛЮЧОВИ ДУМИ

БФБ стана партньор на Panthera Solutions 0

Българска фондова борса сключи споразумение и ще партнира на Panthera Solutions в страната ни. Консултантската компания е европейски лидер в областта на специализираните финансови и инвестиционни обучения. В резултат на договореностите между двете компании българските експерти,...

Econ ·

БФБ стана партньор на евролидер за финансови и инвестиционни обучения

Българска фондова борса сключи споразумение и ще партнира на Panthera Solutions в страната ни. Консултантската компания е европейски лидер в областта на специализираните финансови и инвестиционни обучения. В резултат на договореностите между двете компании българските...

Profit ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook