07.12.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Независимият кандидат за кмет на столицата на гражданската организация Спаси София, Борис Бонев, призова днес софиянци да се обединят около независима гражданска кандидатура за кмет.

  • “Обръщаме се към всички демократично мислещи наши съграждани, които искат да живеят в по-добра София.

  • Нека ние, гражданите на София, не допускаме да бъдем разделени за три месеца защото после всички заедно, независимо от пристрастията ни, ще живеем в този град.

  • Именно затова и се кандидатирам - за да помогна заедно да направим града ни по-подреден и красив, убеден е Борис Бонев от Спаси София.

14/08/19 17:16

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Борис Бонев призова софиянци да се обединят около независима кандидатура за кмет

Независимият кандидат за кмет на столицата на гражданската организация "Спаси София", Борис Бонев, призова днес софиянци да се обединят около независима гражданска кандидатура за кмет. "Обръщаме се към всички демократично мислещи наши съграждани, които искат да живеят в...

Dnevnik BG ·

Спаси София призовава за обединение зад гражданска кандидатура за кмет

“Обръщаме се към всички демократично мислещи наши съграждани, които искат да живеят в по-добра София. Нека ние, гражданите на София, не допускаме да бъдем разделени за три месеца защото после всички заедно, независимо от пристрастията ни, ще живеем в този град. Желанието...

FrogNews BG ·

Спаси София призовава за обединение зад гражданска кандидатура за кмет

FrogNews BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook