10.04.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Полицията в Индия ще прилага сериозни мерки срещу тези, които не спазват обявената от премиера Моди карантина, съобщава БНТ.

  • Наложената в Индия забрана за напускане на домовете във връзка с мерките за ограничаване на пандемията от коронавирус започна днес.

  • Министър-председателят Нарендра Моди вчера обяви, че мярката ще продължи 21 дни, а това на практика оставя по домовете близо една пета от населението в света.

  • В градовете Мумбай, Нагпур и Мау органите на реда раздаваха и наказания, като коремни преси и клякания на обществени места.

25/03/20 21:07

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Бой и лицеви опори за нарушители на карантината в Индия (видео)

Наложената в Индия забрана за напускане на домовете във връзка с мерките за ограничаване на пандемията от коронавирус започна днес. Министър-председателят Нарендра Моди вчера обяви, че мярката ще продължи 21 дни, а това на практика оставя по домовете близо една пета от...

Profit ·

Бой с пръчка или лицеви опори при неспазване на карантината в Индия

Полицията в Индия ще прилага сериозни мерки срещу тези, които не спазват обявената от премиера Моди карантина, съобщава БНТ. Сред различните подходи са бой с пръчка или принудителни лицеви опори. Мярката е за три седмици и влезе в сила в полунощ. Индийските власти организираха...

Petel ·

Бой с пръчка или лицеви опори при неспазване на карантината в Индия

Petel

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook