11.08.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Той се разграничи от политическа обвързаност Васил Божков отново призова обществото за протест против правителството.

  • С действията и бездействията си самозабравилият се инструмент на #хунтата Иван Стоименов Гешев се подигра с дългогодишния им труд, коментира хазартният бос Васил Божков в социалната мрежа фейсбук, пише Actualno.com.

  • По думите му намесата на Гешев в политиката, неадекватното му медийно поведение, слугинажа на Пеевски и премиера Борисов, незачитането на законите и тоталния му провал като прокурор са унищожителни за институцията, която ръководи.

  • Преди дни главният секретар на МВР Ивайло Иванов намекна, че именно обвиняемият олигарх финансира протестите срещу правителството.

13/07/20 16:06

Божков отново призова към протест, не плащал за него

Той се разграничи от политическа обвързаност Васил Божков отново призова обществото за протест против правителството. В пост в страницата си във „Фейсбук“, Божков се разграничи от политическа принадлежност или обвързаност. Преди дни главният секретар на МВР Ивайло Иванов...

infomreja ·

Божков отново призова към протест, не плащал за него

infomreja

Божков: Гешев е самозабравил се инструмент на хунтата

Снимка Фейсбук "В българската прокуратура са работили и ще работят достойни и честни професионалисти. С действията и бездействията си самозабравилият се "инструмент" на #хунтата Иван Стоименов Гешев се подигра с дългогодишния им труд", коментира хазартният бос Васил Божков...

Petel ·

Божков: Гешев е самозабравил се инструмент на хунтата

Petel

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook