20.10.2019

  • Освен всичко друго, официален Берлин изплаща пенсионни помощи за бивши военни служители на САЩ и за стопанисването на предоставените им земя и сгради, отбелязва германският национален ежедневник Die Frankfurter Allgemeine Zeitung, предаде агенция Фокус.

  • За всичко изброено дотук става ясно от отговор на Министерството на финансите на искане от депутата от „Левица“ Бриджит Фрайхолд.

  • Общо 480 милиона евро, които федералното правителство е отделило за всички военни строителни мерки от партньорите на НАТО в Германия в периода от 2012 до 2019 г., са предоставени „почти изключително“ на САЩ.

  • Американският посланик в страната Ричард Гренел наскоро обясни плановете на Вашингтон с липсата на военни разходи от страна на Германия.

21/08/19 21:13

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Берлин изплаща и пенсионни помощи

През последните седем години федералното правителство на Германия е подкрепило американските войски в страната с 243 милиона евро. Освен всичко друго, официален Берлин изплаща пенсионни помощи за бивши военни служители на САЩ и за стопанисването на предоставените им земя...

Fakti ·

Берлин изплаща и пенсионни помощи

Fakti

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook