15.07.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Благодарности към българското външно министерство отправиха и Франция, Нидерландия, Полша, Дания, Унгария, Румъния, Сърбия, Гърция, Испания, Австрия, Швейцария, Кипър, чиито граждани успяха да се завърнат в родината си със същия полет.

  • Германия благодари на министерството на външните работи на България за репатрирането на 30 германски граждани от Нигерия с български евакуационен полет, съобщиха от пресцентъра на Външно.

  • Вашето министерство не само предложи възможност за завръщане на нашите граждани, но и направи всичко необходимо за техния безпроблемен трансфер до Германия.

  • Това е огромен пример за европейско сътрудничество, който приветстваме“ се казва в писмо до МВнР от федералното Министерство на външните работи на Германия.

06/06/20 13:24

Германия ни благодари за евакуационен полет

Германия благодари на Министерството на външните работи на България за репатрирането на 30 германски граждани от Нигерия с български евакуационен полет. „Вашето министерство не само предложи възможност за завръщане на гражданите ни, но и направи всичко необходимо за техния...

Fakti ·

Германия ни благодари за евакуационен полет

Fakti

Берлин благодари на Външно за репатрирането на граждани от Нигерия

Германия благодари на министерството на външните работи на България за репатрирането на 30 германски граждани от Нигерия с български евакуационен полет, съобщиха от пресцентъра на Външно. «Вашето министерство не само предложи възможност за завръщане на нашите граждани,...

24 chasa Bg ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook