13.12.2019

  • По-рано днес от държавното обвинение публикуваха опровержение на статия във в. Капитал, според която прокуратурата е отказала да се занимава с Доган и Етем.

  • Пред bTV неназовани представители на прокуратурата са коментирали, че проверяват как са получени кредитните карти на двамата бивши висши функционери на ДПС и как са били обслужвани във времето.

  • За разследването срещу Христо Бисеров е изпратена съдебна поръчка до Швейцария за разкриване на банковите му сметки и се очаква отговор от швейцарската страна, става ясно от съобщението.

  • В официалното си съобщение пресцентърът на прокуратурата нито отрича, нито потвърждава информацията за наличието на кредити на името на Доган и Етем, нито посочения в статията размер на лимита.

14/08/19 00:10

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Ахмед Доган и Емел Етем проверявани заради КТБ

Прокуратурата проверява как КТБ е издала високолимитни кредитни карти на почетния председател на ДПС Ахмед Доган и на бившия вицепремиер и министър на извънредните ситуации Емел Етем. Пред bTV неназовани представители на прокуратурата са коментирали, че проверяват как са...

WebCafe Bg ·

Ахмед Доган и Емел Етем проверявани заради КТБ

WebCafe Bg

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook