21.01.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Проф.д-р Александър Чирков печели световна популярност и признателност за професионализма си в сферата на кардиохирургията, сърдечно-съдовите заболявания и трансплантации и превръща УМБАЛ „Св.

  • Чирков бе надрастнал времето си и благодарение на него се разви модерната сърдечна хирургия у нас, мотивира решението директорът на болницата проф.д-р Генчо Начев.

  • Чирков особено много е държал на следдипломната квалификация и е съдействал за изпращането на млади лекари на специализация в чужбина във водещи кардиологични и кардиохирургични центрове.

  • Ръководството на университетската болница взе решение аулата в сградата й да носи името на починалия в края на 2020 г. забележителен български лекар, съобщи лечебното заведение.

13/01/21 13:20

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Аулата на УМБАЛ „Св. Екатерина“ ще носи името на проф. Александър Чирков

Ръководството на УМБАЛ „Св. Екатерина“ взе решение аулата в сградата й да носи името на починалия в края на 2020 г. проф. д-р Александър Чирков, съобщиха от пресцентъра на УМБАЛ „Св. Екатерина“. Той бе надраснал времето си и благодарение на него се разви модерната сърдечна...

Faktor ·

Аулата на УМБАЛ „Св. Екатерина“ ще носи името на проф. Александър Чирков

Faktor

Аулата на болница „Св. Екатерина“ ще носи името на проф. Чирков

Модерната 170-местна аула на УМБАЛ „Св. Екатерина“ вече носи името на проф. д-р Александров Чирков. Залата е мястото, в което се събира на научни форуми цветът на кардиохирургията у нас и се провеждат международни форуми, обучават се млади специалисти. Ръководството на...

24 chasa Bg ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook