20.03.2023

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Снимка: Булфото Заместник министър-председателят по управление на европейските средства Атанас Пеканов говори от трибуната на Народното събрание по време на блиц контрол, предаде БГНЕС.

  • Костадин Костадинов, лидерът на Възраждане, не остана удовлетворен от отговора на Пеканов и го покани на протеста на Възраждане, който ще се състои утре, 3 декември.

  • От решението на парламента досега са извършени стъпки, които са регулирани в националния план за въвеждане на еврото, който е официален документ, който е достъпен на страницата на Министерство на финансите.

  • Не смятам, че има нещо, което е скрито, и не смятам, че бездействаме, напротив.

02/12/22 12:08

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Атанас Пеканов за еврото: Няма нещо, което е скрито, и не смятам, че бездействаме

Снимка: Булфото Заместник министър-председателят по управление на европейските средства Атанас Пеканов говори от трибуната на Народното събрание по време на блиц контрол, предаде БГНЕС. "Не смятам, че има нещо, което е скрито, и не смятам, че бездействаме, напротив....

Petel ·

Атанас Пеканов за еврото: Няма нещо, което е скрито, и не смятам, че бездействаме

Petel

Властта готова с дефиницията енергийна бедност

Темата за енергийната бедност е важна. Темата е част от Плана за възстановяване и устойчивост. Това заяви пред депутатите по време на блиц контрола вицепремиерът Атанас Пеканов. Има забавяне в дефиницията, както призна той. Във финалната фаза сме, поясни Пеканов. Учени...

News BG ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook