09.04.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Антъни Джошуа е в самоизолация заради контакта с принц Чарлз няколко седмици преди престолонаследника да даде положителен тест за коронавирус, пише 24 часа.

  • Световният шампион в тежка категория следва насоките на правителствените за самоизолация, но не показва симптоми на смъртоносното заболяване, което поставя под сериозна заплаха и провеждането на мача за титлата срещу Кубрат Пулев.

  • Официален говорител на боксьора заяви: „Антъни Джошуа си е у дома, следвайки правителствените насоки, той е здрав и във форма.

  • Срещата на боксьора с принц Чарлц е била преди 16 дни в Уестминстърското абатство.

25/03/20 22:13

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Антъни Джошуа се самоизолира след среща с принц Чарлз

Британският боксьор в тежка категория Антъни Джошуа е в самоизолация заради среща със заразения с коронавирус принц Чарлз, съобщиха британските медии. Джошуа си е вкъщи и следва указанията на властите. Боксьорът не е показал симптоми на коронавирус, здрав е и в добра...

Profit ·

Антъни Джошуа е в изолация заради среща със заразения принц Чарлз

Антъни Джошуа е в самоизолация заради контакта с принц Чарлз няколко седмици преди престолонаследника да даде положителен тест за коронавирус, пише "24 часа". Световният шампион в тежка категория следва насоките на  правителствените за самоизолация, но не показва симптоми...

Petel ·

Антъни Джошуа е в изолация заради среща със заразения принц Чарлз

Petel

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook